Search

La Clínica

El teu dentista de confiança

20 Anys d'Avantguarda

20 anys d’avantguarda dental ens avalen com una clínica de referència.

El nostre secret: materials de la màxima qualitat i formació constant, amb una tecnologia d’acord a les necessitats reals per a un tractament excel·lent.

CDS va néixer a Vilanova i la Geltrú l'any 2000, com la materialització d'un somni de la Dra. Lluisa Solé, oferir una odontologia de màxima avantguarda i qualitat en la seva ciutat natal. Amb els anys ha format un gran equip de professionals compromesos amb la salut i l'estètica dels nostres pacients, un personal humà i proper i una clínica accessible i còmoda que et faci sentir a casa.

La nostra Filosofia

La nostra filosofia de treball és millorar la qualitat de vida dels nostres pacients. Sabem que és un objectiu ambiciós que ens motiva dia a dia a millorar la nostra qualitat assistencial en tots els aspectes.
Creiem en la importància d'escoltar les necessitats de cadascun dels nostres pacients, i en la importància d'explicar de forma clara, honesta i realista, tot el que podem aconseguir gràcies als coneixements, tecnologia i materials d'última generació que estan al nostre abast.
Entenem que la millor solució és aquella de fer un treball d'equip amb professionals especialitzats per estudiar el cas de forma personalitzada, però on el pacient també té la seva paraula i les seves expectatives.

Estàndard d'Excel·lència

Entenem que un tractament satisfactori, tant si és una càries com una rehabilitació oral completa, és aquell que compleix amb l'estàndard d'excel·lència, prevenció, mínima intervenció i predictibilitat a llarg termini.
Controlar els factors causants, o els factors de risc de malaltia és essencial per controlar la salut de la boca abans i després dels nostres tractaments. Ens centrem en fer un mapa i un full de ruta per reduir al màxim l'impacte d'aquests elements.

Les nostres tècniques

Som pioners en odontologia mínimament invasiva, tot un grup de tractaments enfocats a mantenir el millor medi natural per a la boca, l'esmalt.
Utilitzem tècniques radiològiques digitals per minimitzar la radiació dels nostres pacients, i un tractament d'imatge per ordinador per optimitzar el diagnòstic. Comptem amb aparells d'esterilització completament nous per garantir la màxima seguretat en el control d'infeccions creuades.
Treballem amb diverses opcions de finançament, perquè l'odontologia de qualitat no sigui un luxe inassequible.