Blanquejaments

El blanquejament dental ha evolucionat al llarg de la història, fins a esdevenir un dels tractaments estètics disponibles més populars.

L’any 3.000 a.C. ja s’utilitzaven mètodes rudimentaris mastegant certs tipus de vegetals, que han evolucionat fins avui dia amb l’ús de diverses formes de peròxids.

L’enfosquiment i les taques de les dents són inevitables amb el pas el temps. Rejovenir el teu somriure, donar-li llum i mantenir o millorar el blanc del teu esmalt és l’objectiu dels blanquejaments. Hi ha diferents formes de aconseguir-ho. El concepte en totes elles és el mateix, aplicar un producte blanquejant totalment segur per a les teves dents.

Però la manera amb que s’aplica o la concentració del producte, poden variar el temps de tractament.

Els dos sistemes principals són l'Ambulatori que es fa a casa, i el de Clínica.

En el sistema Ambulatori el pacient durant uns dies, es col·loca ell/ella mateix a casa el producte blanquejant fins a aconseguir els resultats desitjats.

Mentre que en el de Clínica en una sola sessió de 45 minuts veuràs uns resultats fantàstics.

Blanquejament ZOOM!

És un nou i revolucionari sistema de Blanquejament dental que s’aplica a la clínica.
En només 45 minuts obtindràs uns resultats increïbles gràcies a la més avançada tecnologia Led.
És el sistema de Blanquejament nº 1 a Estats Units.

És un procediment senzill i sense dolor. Consisteix a aplicar durant tres sessions seguides de 15 minuts cadascuna, un agent blanquejador que s’activa amb llum freda. Està totalment lliure de riscos.

Pràcticament qualsevol persona pot beneficiar-se de l’emblanquiment dental. Per descomptat hi ha moltes causes que provoquen la decoloració dental, i no tothom aconsegueix els mateixos resultats.

El nostre Pack Blanquejant inclou:
Blanquejament dental Zoom (durada: 45 min.)
Neteja i polit de l’esmalt

Blanquejaments is highly popular post having 1 WhatsApp shares
Share with your friends
Powered by ESSB