Search

Odontopediatria

Petits somriures que ajudem a créixer

Els nens i nenes també tenen un lloc a la nostra clínica.

La odontopediatria és una especialitat aboslutamente necessària en una clínica integral familiar. La Dra Sandra Sáez, professora de odontopediatria de la Universitat Internacional de Catalunya, és la responsable del nostre espai infantil “Petits Solets“. Un espai kids friendly on els nostres petits se sentin bé i segurs. Perquè cuidar-se les dents pot ser una experiència positiva.

És important que des de petits els ensenyem a no tenir por del dentista i a cuidar-bé les dents.

Es recomana visitar per primera vegada una clínica dental als 2 anys, quan totes les dents de llet ja han sortit. Primer per familiaritzar-se amb l’entorn, i aconseguir que vinguin relaxats a les visites, segon perquè és molt important prevenir, detectar i tractar les càries en les peces temporals.

Aquestes tenen un paper molt important, ajuden a mantenir l’espai per les dents definitives. Si es perd alguna peça, hi ha perill de col·lapse de les dents adjacents, i en conseqüència, malposició de les dents definitives.

Odontologia del nadó

La promoció de salut bucal comença ja durant l’embaràs i en els primers mesos de vida on passa el primer contacte amb els bacteris que més endavant viuran en la nostra boca.

Treballar en la prevenció amb els pares en aquesta primera etapa serà clau per a la salut dental la resta de la seva vida.
Es tracta que el teu nadó vagi al dentista per no tenir mai càries, no per curar-la.

 

Els nens són el més important per a nosaltres.

La nostra Odontopediatra i Ortodoncista
explicarà al seu fill tot el que va a sentir
amb un llenguatge clar i senzill.

 

 

Així el tractament es farà en un ambient relaxat
i d’una forma indolora i atraumàtica.

L’objectiu és aconseguir que la visita al dentista per als nens sigui plaentera i que redueixi a l’mínim les seves càries.

 

Per a això utilitzem el pla EME KIDS.

És un protocol preventiu i individualitzat segons el risc de càries o traumatisme de cada nen/a.

 

Comparteix
Odontopediatria is highly popular post having 2 WhatsApp shares
Share with your friends
Powered by ESSB