Search

Carilles de Ceràmica

Somriures impressionants

Si tens les dents tacades, desgastades o un somriure apagat i envellit, les carilles dentals són la solució perfecta per aconseguir la màxima estètica de forma natural i sense gairebé tocar les teves dents.

És un tractament mínimament invasiu, és a dir, preparem molt poc les teves dents per poder cimentar damunt d’ells una làmines molt fines de ceràmica amb el color, forma i textura que triem junts durant el procés previ d’estudi i disseny d’aquest somriure que imagines, gràcies al protocol de Digital Smile Design o DSD.

Sempre farem una simulació real perquè puguis comprovar el canvi abans, i un cop decidit el teu nou somriure, necessitem dues visites més perquè puguis lluir unes dents úniques, personals i sobretot naturals.

Manteniment

Les carilles de porcellana o ceràmica no requereixen tot just manteniment ja que el seu color no es degrada per la naturalesa dels seus materials. Això suposa un gran avantatge respecte a les carilles de resina, que per les seves característiques necessiten anualment una neteja i polit professional per recuperar la brillantor i eliminar tincions. A més, amb el temps, les carilles de resina es desgasten i hauran de reemplaçar-se. La porcellana o ceràmica només hauríem de canviar-la en cas de fractura. Complicació que passa molt poques vegades i sol ser per un traumatisme accidental.

Es noten?

No haurien de notar-se. Precisament, el valor d’aquest tractament és la capacitat de donar-li naturalitat al teu somriure.
Comptem amb un equip de professionals d’alta especialització i una exquisida sensibilitat estètica que constitueixen el nostre segell d’identitat.

Preguntes freqüents sobre Carilles

Per a què serveixen les carilles dentals?

Les carilles dentals ens permeten emmascarar les anomalies estètiques de les dents com ara color, forma i mida

 

Quin tipus de pacients requereixen aquest tractament de carilles dentals?

Qualsevol persona descontenta amb el seu somriure pot realitzar-se un tractament estètic de carilles per poder somriure sense complexos.

Generalment els motius més freqüents pels quals una persona demana aquest tractament són:

  – Dents desgastades.

  – Alteracions de color: com són les bandes provocades per tetraciclines.

  – Alteracions de forma: tancament de diastemes, dents conoides.

  – Petites malposicions dentàries

Puc posar-me tantes carilles dentals com necessiti la meva boca?

Ja que les carilles són un tractament estètic, generalment solen realitzar-se en les dents que es veuen amb màxima somriure.
Dependrà de cada pacient.

A Clínica Dental Solé (CDS) individualitzem el teu cas i et proposem un tractament d’acord a les teves necessitats.

 

Com queda el color de les carilles dentals?

La finalitat última de les carilles és restablacer l’estètica perquè puguis somriure sense complexos, per al que t’assessorarem en l’elecció del color que més s’adapti al teu somriure. Sigui quin sigui, el color ha de ser natural i harmònic amb les teves característiques.
Fins que no trobem aquesta naturalitat no les cimentem ni les donem per bones. La teva satisfacció és el primer.

 

Quant duren les carilles dentals?

Evidentment les carilles estan pensades per ser un tractament definitiu de llarga durada. Tenim pacients amb carilles de més de 10 anys que no han patit cap canvi i continuen amb elles a la boca però la durada de les carilles està influenciada per diversos factors com la mossegada del pacient, la salut de la genives, els hàbits del pacient, la qualitat de l’esmalt i el bruxisme. Per aquesta raó no podem parlar d’un temps específic.

 

Es poden desenganxar les carilles dentals?

Amb una adequada preparació de la dent i una correcta tècnica d’adhesió de la carilla, no han de caure, al menys que hi hagi factors que afavoreixin el seu descimentat com són el bruxisme, cops o traumatismes accidentals i fractura per ús inadequat de les dents.

 

He de tenir alguna cura especial amb les meves carilles dentals?

L’atenció més important és tenir una bona higiene oral, ja que aquest és el pilar fonamental per tenir un somriure saludable.

És important acudir a revisions periòdiques per comprovar l’estat de salut bucodental i si cal, fer una neteja de boca.

 

"La natura ens dóna totes les respostes"

"No sé definir la bellesa ...
  però sempre que la veig se observar-la"

Comparteix