Search

Implantologia 3D

La rehabilitació amb implants s'ha d'entendre en el marc d'un equip multidisciplinari, nous criteris clínics, innovació i actualització terapèutica

La pèrdua d’una dent s’acompanya també d’una pèrdua de volum de l’os i de la geniva que pot ser molt poc estètic si no ho tenim en compte. Per aquesta raó quan col·loquem implants també hem de regenerar aquestes estructures de suport. D’aquesta manera aconseguim tornar la funció i l’estètica anterior a la pèrdua.

La clínica compta amb un ampli equip d’especialistes molt preparats en el camp quirúrgic i rehabilitador per donar solucions a totes les situacions, fins i tot les més complexes i exigents tant anatomicament, funcionalment com estèticament. Si algun dia et van dir que no es podien posar implants, vine a consultar-nos.

Fa més de 30 anys que van aparèixer els primers implants dentals, des de llavors la tecnologia ens ha donat nous i millors materials, més biocompatibles i més estètics. I sobretot una predictibilitat i seguretat en les nostres cirurgies que ens permeten treballar més ràpid i de vegades amb mínima intervenció.

És la implantologia 3D o la cirurgia guiada

Per a això, treballem amb imatges digitals tridimensionals que ens ajuden a planificar de forma exacta cada cas segons el resultat funcional i estètic que es necessiti.
Una fèrula quirúrgica feta a mida d’acord amb els paràmetres que hem decidit prèviament ens guiés en la col·locació dels implants en aquesta posició exacta. Sense sorpreses intraoperatòries i amb millors post-operatoris.

DENTS EN UN DIA

EXPERTS EN IMPLANTOLOGIA DE CÀRREGA IMMEDIATA

El nostre equip està especialitzat en implantologia de càrrega immediata, comunament coneguda per “dents en un dia”. Es tracta d’una tècnica quirúrgica que permet reposar les dents perdudes en un sol dia, evitant als pacients llargs períodes amb pròtesis provisionals de posar i treure, molèsties i problemes estètics mentre cicatritzen els implants.

Comptem amb professionals experimentats i amb tecnologia específica que ens permet tractar aquests casos amb les màximes garanties. La tècnica està indicada en pacients que hagin perdut totes les dents o els tinguin en molt mal estat (piorrea, absència de nombroses peces …).

En aquests casos podem renovar la dentadura completa retornant salut, masticació i estètica en un sol dia i millorant sensiblement l’experiència dels nostres pacients ja que evitem nombroses visites i molèsties. També podem beneficiar-nos dels avantatges d’aquesta tècnica en casos parcials on només falta un o més dents.

Consulta’ns el teu problema i el nostre equip t’oferirà solucions. Clínica Dental Solé és pionera i referent en aquest tipus de procediments.

1

DIAGNÒSTIC I PLA DE TRACTAMENT

Avaluem l’estat de la teva boca realitzant radiografies, escàner 3D, fotografies i models.
Amb aquesta informació et plantegem les diferents opcions de tractament sempre d’una manera clara i transparent.

2

ELABORACIÓ DE LES NOVES DENTS

Amb anterioritat a la intervenció s’elaboren les dents fixes provisionals seleccionant la forma, la mida i el color adequats perquè les noves dents s’integrin amb la teva cara a la perfecció.

3

COL·LOCACIÓ DELS IMPLANTS

En una sola sessió col·loquem els implants i les noves dents. Sense dolor, amb anestèsia local i opcionalment amb sedació. Els pacients poden fer vida normal a partir de l’endemà de la intervenció.

SOLUCIONS AMB IMPLANTS

Preguntes freqüents

Quin és el procediment per a realitzar un implant dental?

Les noves tecnologies ens han permès reduir la durada de l’tractament d’implants dentals. El tractament d’implants comença amb una visita en la qual es realitzen les proves diagnòstiques indicades.
Un escàner en tres dimensions ens ajudarà a poder col·locar els implants dentals i les dents fixes provisionals en un sol dia.

 

A continuació hem d’esperar una mitjana de dos mesos fins que l’implant s’integra en l’os. En aquest moment comença el procés de fabricació de les corones.

 

Molts pacients refereixen por o ansietat a l’hora de la col·locació de l’implant dental. Avui dia gràcies al disseny dels nous implants i de noves tècniques quirúrgiques fan que la col·locació d’aquests implants sigui un procediment ràpid en la majoria dels casos i per descomptat sense cap tipus de dolor per al pacient.

 

Com comentàvem, l’avanç de la tecnologia ens permet, entre altres coses, poder col·locar, en ocasions, la corona d’l’implant el mateix dia de la seva col·locació, reduint així el temps d’espera.


En definitiva el procediment per a realitzar el nostre implant dental el podríem resumir en un procés segur, indolor i amb uns resultats estètics i funcionals d’altíssima qualitat.

 

És dolorós el procés d'un implant dental?

En l’actualitat, hi ha recursos per col·locar implants dentals d’una manera totalment indolora. Amb l’ajuda de l’anestèsia local i la sedació endovenosa, vam aconseguir que els pacients no sentin absolutament res.

 

Un cop els implants estan integrats, les dents noves es fixen en els implants i no descansen sobre la geniva, el que és molt més còmode i natural que les dentadures tradicionals.

 

Els temps en què anar a la clínica dental era un motiu de por i ansietat, pràcticament han desaparegut com a resultat de l’aparició de noves tècniques quirúrgiques i mètodes d’anestèsia i sedació que fan que la visita al gabinet dental no es converteixi en un procés traumàtic.

 

Com indicàvem, la col·locació de l’implant dental es pot fer mitjançant l’ús d’anestèsia local, on el professional, col·loca l’anestèsia acuradament a la zona de la intervenció. Un cop l’anestèsia ha fet efecte, el pacient es podrà relaxar, ja que, mentre el cirurgià estigui treballant a la zona, no notarà cap dolor.

 

Per a aquells pacients en què la por o ansietat els supera i són incapaços de relaxar-se, és possible realitzar la col·locació dels implants mitjançant sedació conscient, on un anestesista, administra, via intravenosa, una combinació de fàrmacs que produeixen en el pacient relaxació i bloqueig del dolor. La recuperació d’aquest tipus de procediments és immediata, de manera que el pacient podrà reprendre les seves activitats habituals poc després de sortir.

 

En un altre centre m'han dit que no tinc prou os, hi ha solució?

La manca d’os va ser una contraindicació d’implants fa uns anys però en l’actualitat aquest ja no és un problema. Amb les tècniques actuals (elevació de sinus, empelts d’os, etc.) es poden col·locar implants a gairebé tots els pacients.

 

Són tècniques fiables que tornaran el volum perdut, la funcionalitat i en moltes ocasions també l’estètica.

 

Si t’interessa, vine a consultar-nos i t’explicarem les diferents solucions possibles.

 

Quines cures necessita un implant dental?

Com les dents naturals, els implants dentals s’han de cuidar diàriament. És important seguir un correcte raspallat tots dies. Igualment és recomanable l’ús de seda dental, raspalls interproximals i col·lutoris per assegurar una neteja òptima.

 

La regla del dos

Tots els experts en implantologia estem d’acord que abans de dur a terme un tractament amb implants dentals la boca ha d’estar sana. És d’especial importància en aquelles persones que pateixen de malaltia de les genives doncs aquesta situació pot arribar a afectar l’implant i escurçar la seva vida mitjana per infecció.

 

És important saber que tant les malalties periodontals com les periimplantarias poden arribar a ser perilloses per a la salut bucodental, i fins i tot per a la salut general i provocar la caiguda de les dents i els implants.
Per evitar la seva aparició, els odontòlegs parlen del que es coneix en el sector dental com la “Regla del Dos“:

 

1 – Utilitzar habitualment dos raspalls: un de convencional i un altre interdental. El interdental és útil després de l’ús del convencional, ja que abasta una neteja més gran en espais estrets i amples.

 

2 – Rentar-se dues vegades al dia les dents, com a mínim, ajudat de fil dental.

 

3 – Seguir un programa de control anual a la clínica dental perquè el dentista supervisi que els implants i la pròtesi dental estan ajustats correctament i en cas de necessitat realitzar la neteja de la tosca que s’hagi pogut acumular al voltant dels implants dentals.

 

Comparteix