PÈRDUA DE TOTA LA BOCA

All-On-4™

All-On-4™ és un revolucionari procediment implantològic considerat actualment un dels més avançats en aquest camp.

Tal com el seu nom indica, es basa en reemplaçar tota una arcada dental, superior o inferior, amb 4 implants disposats d’una forma específica que confereix al sistema una fortalesa suficient per després cargolar la pròtesi fixa, sense paladar.
All-on-4™ per tant, és una solució fixa que retorna als pacients les ganes de menjar i somriure.

Una altra gran avantatge és que permet portar dents des del mateix dia de la cirurgia amb una sensació molt semblant a la de tenir els teus propis dents

Sobredentadures

L’alternativa estètica i econòmica que ofereixen els implants dentals són les sobredentadures.

Amb només dos implants inferiors i quatre superiors aconseguim una retenció de la DENTADURA completa, evitant així aquests moviments tan incòmodes que ocorren al menjar o parlar.

Els nostres pacients tornen a sentir seguretat amb les dentadures i una millora en la seva qualitat de vida substancial. És un tractament fàcil i accessible.

Pròtesis fixes atornillades de ceràmica

És el tractament més còmode i altament estètic de tots els tractaments sobre implants.

Normalment amb 6 implants cargolats i una estructura de metall-ceràmica a nivell de la geniva aconseguim una altíssima estètica, comoditat i una sensació de tornar a tenir dents propis.

En aquests casos, la càrrega immediata o les dents en un dia solen complementar la cirurgia ja que l’estabilitat que ens aporten els implants ens permet donar-li al pacient l’opció de sortir ja amb dents fixes.