Search

Smile Digital Concept

Un somriure bonic és una de les millors cartes de presentació en les nostres relacions socials, familiars i laborals, somriure a gust i amb seguretat et reforcen l’autoestima i en definitiva donen qualitat de vida.

Avui dia el disseny digital del somriure ens permet estudiar i dissenyar els somriures dels nostres pacients per tal de trobar aquell que es mereixen.

Cercar harmonia, equilibri i lluminositat són les claus per a un somriure natural i bonic

En el nostre estudi fotogràfic prenem totes les fotos i vídeos que necessitem i en uns dies et mostrem la nostra proposta per acabar de donar-li un toc més personal.

Un cop decidit, ens posem mans a l’obra per donar-te exactament el que vols.

Aquest vídeo és un exemple resumit d'un procés complet en un pacient de la clínica

Tria la millor versió de tu mateix sense complicacions

Quan un/a pacient necessita millorar les seves dents i somriure, fem fotos, vídeos i models d’estudi per presentar una simulació digital del seu futur somriure. Després d’això fem una maqueta (mock up) real de les dents que provem directament a la boca.

El pacient pot experimentar immediatament el canvi, el tornem a registrar en format foto o vídeo perquè fins i tot tingui la possibilitat de sotmetre-ho a valoració dels seus familiars abans d’iniciar el canvi.

El disseny digital del somriure és una eina molt útil de comunicació entre dentista i pacient i ens aporta molta seguretat en els nostres tractaments, i al pacient l’ajuda a superar la por al canvi ja que des del primer moment sabem que aconseguirem.

Comparteix